طرز تهیه کیک وانیل شکلاتی خوشمزه
کیک تولد وانیلی شکلاتی خیلی طرفدار داره و ترکیب طعم این دوتا کیک واقعا خوب می شه.
اینجوری هم شکلات دوستا لذت می برند و هم کیک وانیلی دوستا.
درست کردن این کیک شاید بنظر سخت میاد ولی مراحل درست کردنش اونقدرا که خودش بنظر میاد سخت و وقت گیر نیست. برای اینکه آسون تر هم باشه از پودر کیک آماده استفاده می کنیم.
خب بریم سراغ کیک.
مواد اولیه
کیک وانیلی:
پود کیک آماده وانیلی 1 بسته (رشد یا هر برند معتبر دیگه)
آب 1 پیمانه
روغن مایع 1/3 پیمانه
سفیده تخم مرغ 3 عدد
کیک شکلاتی
پودر کیک آماده شکلاتی 1 بسته
آب 1 پیمانه
روغن مایع 1/3 پیمانه
سفیده تخم مرغ 3 عدد
* می تونید برای درست کردن کیک ها از دستور روی جعبه پورد کیک هم استفاده کنید.
باترکریم یا کرم کره ای:
*پیشنهاد سایت فریستا استفاده از خامه قنادیه که می تونید از هر لوازم قنادی تهیه کنید. هم طعم بهتری داره و هم چربی کم تر
پودر شکر 8 پیمانه
کره (به دمای محیط رسده باشه) 2 پیمانه
وانیل 2 ق.چ
شیر دو قاشق
پودر کاکائو ¼ پیمانه
گاناش شکلات:
شکلات خورد شده 100 گرم
خامه 1/3 پیمانه
طرز تهیه کیک وانیل شکلاتی خوشمزه
- مواد اولیه رو آماده کنید و وزن کنید و بگذارید دم دستتون. فر رو روشن کنید و روی 170 درجه بگذارید.4 تا قالب 15 سانتی یا دو قالب 25 سانتی رو چرب کنید و کفش کاغذ روغنی چرب بندازید.
- کیک ونیلی رو آماده کنید. داخل یک کاسه بزرگ پودر کیک، آب و روغن و سفیده ها رو با همزن دو سه دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست بشه.
- مایع رو داخل قالب ها بریزید و بگذارید 25 تا 30 دقیقه خوب بپزه. وقتی بنظرتون پخت یه خلال دندون داخل کیک فرو کنید و اگر تمییز دراومد پس کیک پخته.
- اجازه بدید یک ربع داخل قالب خنک شند و بعد کیک وانیلی ها رو از قالب خارج کنید تا کاملا خنک بشند.
5میریم سراغ کیک شکلاتی. دقیقا مثل کیک وانیلی یک ظرف بزرگ برمیداریم و پودر کیک شکلاتی رو با آب ، روغن و سفیده ها داخلش می ریزیم و دو سه دقیقه هم میزنیم تا یکدست شه.
- مایع کیک رو داخل بقیه قالب ها میریزیم و میگ ذاریم داخل فر تا 25 تا 30 دقیقه خوب بپزه. هر زمان حس کردیم کیک آماده است داخلش خلال دندون می کنیم و چک می کنیم که پخته یا نه.
هروقت کیک ها پخت از فر خارجش می کنیم و فر رو خاموش می کنیم.
- یک ربع اجازه می دیم که کیک ها خنک شه و بعد از داخل قالب خارجش می کنیم و میگذاریم کاملا با محیط هم دما شه و خنک شه.
- کرم کره ای رو آماده می کنیم.
( اگر از خامه قنادی استفاده می کنید 500 گرم خامه رو داخل ظرف هم زن بریزید و بگذارید یخش یکم باز شه و مثل بستنی شل شه. بعد پودر کامائو رو الک کنید و داخلش بریزید و با سرعت کم همزن 2 دقیقه هم بزنید و بعد سرعت هم زن رو زیاد کنید و تقریبا 4 دقیقه هم بزنید تا حدی که خامه از داخل پره ها بپاشه بیرون و کاملا سفت شه.)
برای آماده سازی کرم کره ای از قبل کره رو بیرون گذاشتیم که به دمای محیط برسه. یک پیمانه از کره رو میریزیمش داخل یه کاسه بزرگ ترجیحا استیل. 4 پیمانه پودر شکر رو با کره و وانیل قاطی می کنیم و شروع می کنیم به هم زدن.
انقدر هم میزیم که یکدست بشند. شیر رو قاشق قاشق به کره اضافه می کنیم و هم میزنیم تا به یک بافت خامه ای برسیم و کرم کره مون آماده شه. پودر کاکائو رو اضافه می کنیم و باز هم می زنیم.
همین مراحل رو برای باقی مواد اولیه کره و پودر شکر تکرار می کنیم و کرم کره ای وانیلی درست می کنیم.
- کیک ها رو از عرض برش می زنیم و آماده خامه کشی می کنیم. اولین لایه کیک شکلاتی رو روی زیر کیکی می گذاریم زیرش رو یکم خامه می مالیم که به زیر کیکی بچسبه. روی اولین لایه کیک شکلاتی خامه شکلاتی رو پهن می کنیم و با کاردک صافش می کنیم.
- لایه دوم رو وانیلی می گذاریم و روش خامه وانیلی می کشیم.
- این مراحل رو برای کیک شکلاتی تکرار می کنیم.
- باز برای کیک وانیلی هم مراحل رو تکرار می کنیم.
- آخرین کیک رو هم روی بقیه کیک ها قرار می دیم. بالای کیک و کناره ها رو با خامه وانیلی خامه کشی می کنیم. البته به سلیقه خود شماست و اگر دوست دارید خامه خارجی رو شکلاتی خامه کشی کنید. نیم ساعت می گذاریم یخچال که خامه خودشو بگیره.
- حالا گاناش روی کیک رو درست می کنیم. توی یک کاسه کوچیک شکلات خرد شده رو با خامه می پزیم. تند تند با ویسک یا قاشق هم میزنیم تا کاملا مخلوط شند و شکلات آب شه. وقتی مایع یکدست شد می گذاریم چند دقیقه خنک شه.
- مایع گاناش رو روی کیک می ریزیم و می گذاریم از کناره ها پایین بریزه و کیک رو خوشگل تر کنه.
- روی کیک رو هم اگر دوست داریم می تونید شکلات سفید رنده کنید و تزیینش کنید.
- کیک رو داخل یخچال می گذاریم و بعد از یک ربع یا نیم ساعت که خامه و گاناش خودشو بگیره آماده است.
18 کیک رو اسلایس کنید و لذت ببرید
- بهترین روش برای داشتن کیک با پف عالی، سبک ، لطیف و نرم
- کیک وانیلی با پف زیاد بدون بیکینگ پودر
- کیک شکلاتی با پف عالی و زیاد بافت پنبه ای (بدون بیکینگ پودر)
اگر این دستور پخت رو امتحان کردید ممنون می شیم نظرتون رو با ما به اشتراک بگذارید.
کامتون شیرین
بدون دیدگاه