آموزش کیک اسفنجی تزیین گل رز

آموزش کیک اسفنجی تزیین گل رز

آموزش کیک اسفنجی وانیلی با تزیین گل رز فانتزی خیلی خوشگل و مدرن

 

دیزاین این کیک خیلی آسونه و به راحتی می تونید تو خونه این کیک وانیلی رو درست کنید و به روشی که آموزش می دیم تزیین کنید.

1. کیک اسفنجی وانیلی بدون بیکینگ پودر یا کیک اسفنجی ساده بپزید و بعد میوه های فصل مثل توت فرنگی رو آماده کنید و با خامه قنادی زده شده این کیک رو درست کنید.

2. مثل ویدئو یک لایه کیک اسفنجی قرار می گیره.

3.خامه روی کیک اضافه می کنیم و روی خامه میوه ها رو می گذاریم و میریم سراغ لایه بعدی.

4. تمام لایه ها رو اضافه می کنیم و بعد روی کیک رو کاملا خامه کشی اصولی می کنیم که یک لایه نازک روی کیک رو بگیره مثل فیلم.

5. کیک رو چند ساعتی داخل یخچال می گذاریم تا خامه خودش رو بگیره.

بعد میریم سراغ خامه کشی روی کیک و بعد از خامه کشی قسمت هایی از کیک مثل ویدئو برش می خوره تا داخلش تزیینات انجام بشه.

6. داخل لایه رو با خامه پوشش می دیم و توی کیک رو با غنچه های رز و گل های رز مینیاتوری پر می کنیم.

7. در آخر هم اطراف گل ها یه لایه نازک خامه می دیم و رنگش رو طلایی می کنیم که جلوه کیک بیش تر شه.

این تزیین رو امتحان کنید و نظرتون رو به ما بگید.

برای آموزش های بیشتر اینستاگرام ما رو دنبال کنید.

منبع ویدئوی آموزش کیک اسفنجی با تزیین گل رز

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *