طرز تهیه کیک وانیلی
دستور پخت کیک وانیلی
موارد مورد نیاز
برای کیک
1 1/2 میله (170 گرم) کره کمی نرم شده است
2 فنجان (400 گرم) شکر
4 تخم مرغ
3 فنجان (342 گرم) آرد کیک (باگت یا شیرینی پزی)
2 قاشق چایخوری (8 گرم) پودر پخت بکینگ پودر
مواد مورد نظر دیگر برای کیک وانیلی
1/2 قاشق چای خوری (3 گرم) جوش شیرین
1/2 قاشق چای خوری (3 گرم) نمک
1/4 فنجان (296 گرم) شیر پر چرب
1 قاشق غذاخوری (12 گرم) عصاره وانیل
1/4 فنجان (54 گرم) روغن گیاهی
برای تهیه کرم وانیلی
2 فنجان (484 گرم) خامه مخلوط شده (پف کرده)
1/4 فنجان (61 گرم) شکر پودری
2 قاشق چایخوری دارچین
برای تزئئین
دو ظرف
چیپس شکلات برای چاشنی کیک وانیلی
دستور پخت کیک وانیلی
1- فر را از قبل 350 درجه گرم کنید ،
2- در یک کاسه متوسط، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را 30 ثانیه مخلوط کنید. کنار بگذارید
3-در یک کاسه دیگر بخور، روغن و وانیل اضافه کنید. کنار گذاشتن
4-در کاسه میکسر، کره را اضافه کنید و با سرعت متوسط تا صاف مخلوط کنید. به تدریج شکر را اضافه کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه با سرعت متوسط مخلوط کنید تا رنگ روشن و کرکی روشن شود. تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا زرد زرده ناپدید شود.
5-مخلوطی از آرد و مخلوط بخار پز شده را اضافه کنید و از ترکیبات خشک (3 افزودنی مواد خشک و 2 مایع) شروع و پایان دهید.
مخلوط کردن بیش از سرعت متوسط یا بیش از مخلوط خمیر کیک مخلوط کنید.
6-پخت در 350 درجه به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان وارد کردین در مرکز کیک بیرون می آید تمیز باشه . خاموش کنید و 10 دقیقه داخل فر بزارید بمونه
بدون دیدگاه