دستور پخت کیک وانیلی

vanillacakecollage22 - دستور پخت کیک وانیلی

طرز تهیه  کیک وانیلی

دستور پخت کیک وانیلی

موارد مورد نیاز

برای کیک

1 1/2 میله (170 گرم) کره  کمی نرم شده است
2 فنجان (400 گرم) شکر
4 تخم مرغ
3 فنجان (342 گرم) آرد کیک (باگت یا شیرینی پزی)
2 قاشق چایخوری (8 گرم) پودر پخت بکینگ پودر

مواد مورد نظر دیگر برای کیک وانیلی

1/2 قاشق چای خوری (3 گرم)  جوش شیرین
1/2 قاشق چای خوری (3 گرم) نمک
1/4 فنجان (296 گرم) شیر پر چرب
1 قاشق غذاخوری (12 گرم) عصاره وانیل

1/4 فنجان (54 گرم) روغن گیاهی
برای تهیه کرم وانیلی
2 فنجان (484 گرم) خامه  مخلوط شده (پف کرده)
1/4 فنجان (61 گرم) شکر پودری
2 قاشق چایخوری دارچین
برای تزئئین
دو ظرف
چیپس شکلات برای چاشنی کیک وانیلی

دستور پخت کیک وانیلی

1- فر را از قبل  350 درجه گرم کنید ،

2- در یک کاسه متوسط، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین  و نمک را 30 ثانیه مخلوط کنید. کنار بگذارید

3-در یک کاسه دیگر بخور، روغن و وانیل اضافه کنید. کنار گذاشتن

4-در کاسه میکسر، کره را اضافه کنید و با سرعت متوسط تا صاف مخلوط کنید. به تدریج شکر را اضافه کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه با سرعت متوسط مخلوط کنید تا رنگ روشن و کرکی روشن شود. تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا زرد زرده ناپدید شود.

5-مخلوطی از آرد و مخلوط بخار پز شده را اضافه کنید و از ترکیبات خشک (3 افزودنی مواد خشک و 2 مایع) شروع و پایان دهید.
مخلوط کردن بیش از سرعت متوسط یا بیش از مخلوط خمیر کیک مخلوط کنید.
6-پخت در 350 درجه به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان وارد کردین در مرکز کیک بیرون می آید تمیز باشه  . خاموش کنید و 10 دقیقه داخل فر بزارید بمونه

DIRECTIONS
INSTRUCTIONS FOR THE CAKE

منبع تصویر

 محصول مرتبط

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *