دستور پخت کیک هویج:
دستور پخت کیک حقیقتا میتونم بگم این بهترین دستور پخت کیک هویج . طعم عالی هویج تازه رنده شده با کرم پنیری خوشمزه واقعا لذیذه.
طرز تهیه کیک هویج
من قبل از انتخاب این رسپی، بارها رسپی های دیگه رو امتحان کردم ولی بازخوردی که از این دستور پخت گرفتم بهترین بود. این دقیقا روشیه که ما خودمون در فروشگاه فریستا استفاده می کنیم و برای کافه ها درست می کنیم.
بهترین طعم کیک:
طعم این کیک واقعا فوق العادس است و بافت کیک نرم و لطیفه.
مواد اولیه کیک هویج:
روغن گیاهی : 1 ½ پیمانه
شکر: 1 ½ پیمانه
تخم مرغ: 6 عدد
وانیل : یک قاشق غذاخوری
آرد: 3 ¼ پیمانه
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین : 2 قاشق چایخوری
دارچین : 1 قاشق غذاخوری
نمک : 2 قاشق چایخوری
جوز هندی: ½ قاشق چایخوری
میخک: ¼ قاشق چایخوری
هویج تازه رنده شده: 450 گرم
در صورت تمایل می تونید یک پیمانه گردو خورد شده و ½ پیمانه پودر نارگیل هم به دستور اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشید.
مواد اولیه کرم پنیری:
پنیر خامه ای دمای محیط: 250 گرم
کره دمای محیط : 1 پیمانه
وانیل : 1 قاشق غذاخوری
نمک : ½ قاشق غذاخوری
پود شکر : 3 الی 5 پیمانه (یا بیشتر برای دوام کرم)
دستور پخت کیک هویج :
فر رو روشن می کنیم و روی 180 درجه می گذاریم. سه قالب 20 سانتی رو چرب می کنیم و بهش آرد می زنیم. تعداد قالب بستگی به حجم کیکی داره که میخواید بپزید .
برای کیک کوچکتر :
مثلا میشه مواد اولیه رو نصف کرد و کیک کوچکتری درست کرد که فقط اندازه یه قالب 25 سانتی براش کافی باشه.
طرز تهیه کیک هویج
برای سهولت کار اول مواد خشک رو با هم ترکیب می کنیم یعنی آرد ادویه ها و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک. ترجیحا همیشه آرد رو الک کنید و مواد خشک رو با لیسک هم بزنید.
مخلوط شکر و تخم مرغ:
تخم مرغ ها رو داخل ظرف همزن میریزیم و با سرعت زیاد یکی دو دقیقه هم می زنیم، بعد شکر رو کم کم به مخلوط اضافه می کنیم و اجازه میدیم چند دقیقه خوب هم بخوره که حجم بگیره.
وقتی خوب مخلوط شدند روغن و وانیل رو اضافه می کنیم و با سرعت کم به مدت یک دقیقه هم میزنیم.
خوب که مخلوط شد کم کم مواد خشک رو به مخلوط اضافه میکنیم.
مخلوط مواد خشک با مایع :
تو این مرحله بستگی به خودمون داره هم می تونیم با همزن و سرعت کم اجازه بدیم مواد خشک با مایع مخلوط شن هم میشه با دست و به روش فولد با لیسک هم بزنیم و مواد خشک رو کم کم به مخلوط مایع اضافه کنیم.
نکته مهم تو این مرحله اینه که به هیچ وجه آرد رو زیاد هم نزنیم چون کیکمون سفت میشه.
تمام مواد خشک که اضافه شدند، هویج رنده شده رو اضافه می کنیم و آروم با مایع کیکمون مخلوطش می کنیم فقط در حدی که مخلوط شه. در این مرحله من برای کیک معروف فریستا، حتما گردو و نارگیل رو اضافه می کنم ولی اجباری نیست و می تونید به سلیقه خودتون حذفشون کنید.
در ادامه دستور پخت کیک هویج مایع رو به صورت مساوی داخل سه قالبمون میریزیم و میزاریم داخل فری که از قبل گرم شده و به مدت 25 تا 30 دقیقه می پزیم. البته این رو در نظر بگیرید که زمان پخت کیک متغیر هست و پیشنهاد می کنم از دقیقه 22 به بعد حتما 5 دقیقه یکبار کیک رو چک کنید ببینید پخته یا نه.
فقط لازمه یه خلال دندون دقیقا مرکز کیک وارد کنید و اگر تمییز درومد یعنی پخته. کیک ها رو از فر خارج می کنیم و اجازه می دیم کاملا هم دما با محیط شن.
طرز تهیه کیک هویج
تو این مدت می تونیم کرم پنیری مون رو درست کنیم. من خامه زده شده هم با این کیک امتحان کردم ولی واقعیت اینه که ترکیب طعم پنیر با طعم خاص این کیک یه چیز دیگه ست.
برای کرم پنیری کره و خامه پنیری و وانیل رو داخل همزن میریزیم و تا وقتی که یکدست بشن هم میزینیم. وقتی خوب با هم مخلوط شدند کم کم پودر شکر به مخلوط اضافه می کنیم. و انقدر این کار رو ادامه می دیم تا به طعم دلخواهمون برسیم. این نکته رو هم در نظر داشته باشید که هرچقدر پودر قند بیشتری اضافه کنید بافت کرمتون در برابر دما مقاوم تره و خیلی زیباتر کیک رو می پوشونه و فراستینگ بهتری به ما می ده.
طرز تهیه کیک هویج
وقتی کیک هویج خوب خنک شد (حتی می تونید 15 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک تر هم باشه) کیک ها رو اسلایس می کنیم و برش می زنیم و کرم رو بین لایه ها می گذاریم و روی کیک رو باهاش کاملا کاور می کنیم.
امیدوارم این کیک رو بپزید و از نتیجه کاملا راضی باشید. هر نظری که دارید خوشحال می شم که با من درمیون بگذارید
بدون دیدگاه