دستور پخت کیک شکلاتی خوشمزه و سریع

دستور پخت کیک شکلاتی خوشمزه و سریع

دستور پخت کیک شکلاتی خوشمزه و سریع


این کیک شکلاتی به قدری خوشمزه است که بدون هیچ گاناش شکلات یاخامه ای میشه همه شو یه جا خورد.

2 scaled - دستور پخت کیک شکلاتی خوشمزه و سریع

اصلا نیازی نیست که داخل کیک از شکلات استفاده کنید.

فقط کافیه به قدر کافی وسواس تو انتخاب پودر کاکائو داشته باشید تا نتیجه کار خیلی خوشمزه باشه.

دستور پخت کیک شکلاتی:

مواد اولیه

شکر 2 لیوان

آرد 1 و ¾ لیوان

پودر کاکائو مرغوب ¾ لیوان

بیکینگ پودر 1 و ½ قاشق چایخوری

جوش شیرین 1 و ½ قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ 2 عدد

شیر 1 لیوان

روغن ½ لیوان

وانیل دو قاشق چایخوری

آب جوش 1 لیوان
فر رو روی 175 درجه تنظیم و روشن می کنیم.

دستور پخت کیک شکلاتی

قالب:

قالب کیک ترجیحا 30 سانتی یا دو عدد 19 سانتی ( ابعاد قالب بستگی به خودتون داره ولی مهمه که بدونید با این حجم مواد یک قالب 30 سانتی کاملا بعد از پخت پر میشه)

مخلوط مواد خشک:

داخل یک کاسه بزرگ تمام مواد خشک رو یعنی آرد، کاکائو، شکر، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با لیسک مخلوط می کنیم. آرد و پودر کاکائو رو حتما الک کنید که بافت کیک یکدست تر باشه.

دستور پخت کیک شکلاتی

مخلوط مواد تر:

حالا تخم مرغ ها، شیر، روغن و وانیل رو داخل ظرف هم زن میریزیم. همزن رو روی درجه متوسط میزاریم و چند دقیقه اجازه می دیم که مواد خوب با هم مخلوط شند. بعد تمام مواد خشک رو یکجا به مخلوطمون اضافه می کنیم و 2 ، 3 دقیقه با همزن سرعت متوسط همی میزنیم. در آخر آب جوش رو درحالی که همزن روشن هست به مواد اضافه می کنیم و مراقب هستیم که به خودمون نپاشه و نسوزیم.

  • مایع کیکمون آماده است. باید دقت داشتهباشید که این مایع کیک خیلی شل نیست و تقریبا غلیظه.

مایع رو داخل قالبمون که از قبل چرب کریم و کف قالب رو کاغذ روغنی انداختیم میریزیم.

کیک رو به مدت 30 تا 35 دقیقه میپزیم وبا خلال دندان تست می کنیم که کاملا پخته باشه.

 

کیکمون آماده است. اینکیک چون پودر کاکائوی زیادی داره خیی طعم غلیظ شکلاتی ای داره و برای کاپ کیک هم میشه ازش استفاده کرد.

دستور پخت کیک شکلاتی
فرزانه یزدی (فریستا)
منابع عکس[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *