کیک ردولوت سریع و آسان

کیک ردولوت سریع و آسان

کیک ردولوت سریع و آسان


دستور پخت کیک ردولوت سریع و آسان با فیلم آموزشی

 

دستور پخت این کیک ردولوت سریع و آسان هست و طعمش خیلی خوشمزه و لطیفه. خیلی آسون می تونید یه کیک خوش رنگ قرمز مخملی درست کنید.

قبلا دستور کیک وانیلی بدون بیکینگ پودر ما خیلی مورد استقبال قرار گرفت.

حالا یکی دیگه از محبوب ترین کیک ها رو قراره درست کنیم.

ویدیوی این پست کاملا مراحل رو نشون می ده و می بینید که خیلی آسون می تونید این کیک رو درست کنید و برای مراسم ها و دور همی هاتون میل کنید.

این کیک ردولوت اصولا رضایت همه رو جلب می کنه و بارها درستش می کنید.

ممکنه اطرافیانتون فکر کنند کیک رو آماده خردید چون هم ظاهر دلربایی داره هم طعم فوق العاده ای.

این کیک از کیک های معمول ردولوت دیگه نرم و لطیف تره و طعم خاصی داره.

کرم پنیری این کیک طعمش رو خیلی خاص می کنه.

 

کیک ردولوت سریع و آسان
کیک ردولوت سریع و آسان

 

مواد اولیه:

آرد کیک 2 و 2/3 پیمانه  400 گرم

پودرکاکائو 2 ق.غ  10 گرم

جوش شیرین 1 ق.چ 5 گرم

نمک خیلی کم

کره به دمای محیط رسیده ½ پیمانه 330 گرم

پودر شکر 1 و ½ پیمانه 330 گرم

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع 1 پیمانه 250 میلی لیتر

سرکه سفید 1 ق.چ

وانیل 2 ق.چ

باترمیلک (ترکیب شیر و یک ق.چ آب لیمو) 1 پیمانه 250 میلی لیتر

رنگ خوارکی قرمز 2 ق.غ

فراستینگ کیک:

پنیر خامه ای 400 گرم

کره ½ پیمانه 115 گرم

وانیل 1 ق.چ

پودر شکر 4 پیمانه 450 گرم

Red Velvet Layer Cake Prep1 680x495 1 - کیک ردولوت سریع و آسان

دستور العمل پخت کیک ردولوت آسان:

1. فر رو روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید. 2 قالب گرد 21 سانتی رو کاغذ روغنی بندازید و کف و دیواره ها رو کاملا چرب کنید که کیک راحت از قالب دربیاد.

2. مواد اولیه خشک رو الک کنید و خوب مخلوطشون کنید.

3. شکر و کره رو داخل ظرف همزن بریزید و چند دقیقه با پدال خمیر زن هم بزنید. اگر پدال خمیرزن ندارید با پدال ساده همزن می تونید هم بزنید تا یکم سفید تر شه و پفکی شه.

4. تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و بعد هر بار خوب هم بزنید که یکدست شه و حالت بریده بریده کره از بین بره.

5. روغن، سرکه، وانیل، باترمیلک و رنگ غذای قرمز رو داخل مایع کره بریزید و خوب هم بزنید که مخلوط شند.

6. مواد خشک رو به مایع اضافه کنید هم بزنید تا کاملا یکدست بشند. زیاد هم نزنید همین که مخلوط شدند دیگه هم زدن رو ادامه ندید.

7. مایع رو داخل دو قالب بریزید و بگذارید داخل فر 25 تا 30 دقیقه بپزه.

هر زمان که کیک کاملا پخت و خلال دندون از داخلش تمیز دراومد کیک رو از فر خارج کنید و اجازه بدید کیک کاملا خنک شه.

8. بعد از 10 دقیقه کیک ها رو از قالب خارج کنید بگذارید خنک شند.
Red Velvet Layer Cake 7 680x1018 1 - کیک ردولوت سریع و آسان

فراستینگ و خامه کشی:

کره، پنیر خامه ای و وانیل رو 3 دقیقه هم بزنید تا یکدست بشند. پودر شکر رو اضافه کنید و دو قیقه دیگه هم بزنید. اگر بافت کره خیلی شل شد باز هم پودر شکر اضافه کنید تا سفت شه و شکل بگیره.

Red Velvet Layer Cake 1 680x1018 1 - کیک ردولوت سریع و آسان

بریم سراغ کیک ها. روی کیک هار رو می تونیم برش بدیم که سطحشون کاملا صاف شه.

قسمت هایی که می بریم بعدش خورد می کنیم و برای تزیین روی کیک استفاده می کنیم.

شروع می کنیم به خامه کشی و کاملا کل کیک رو روکش خامه پنیری می کشیم.
Red Velvet Layer Cake 3 680x952 1 - کیک ردولوت سریع و آسان

تیکه های بریده کیک رو خرد می کنیم و برای تزیین استفاده می کنیم.

این کیک ردولوت سریع درست می شه. اگر این کیک رو امتحان کردید نظرتونو به ما بگید.

اینستاگرام فریستا

منبع کیک ردولوت سریع و آسان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *