دستور پخت کیک ردولوت سریع و آسان با فیلم آموزشی
دستور پخت این کیک ردولوت سریع و آسان هست و طعمش خیلی خوشمزه و لطیفه. خیلی آسون می تونید یه کیک خوش رنگ قرمز مخملی درست کنید.
قبلا دستور کیک وانیلی بدون بیکینگ پودر ما خیلی مورد استقبال قرار گرفت.
حالا یکی دیگه از محبوب ترین کیک ها رو قراره درست کنیم.
ویدیوی این پست کاملا مراحل رو نشون می ده و می بینید که خیلی آسون می تونید این کیک رو درست کنید و برای مراسم ها و دور همی هاتون میل کنید.
این کیک ردولوت اصولا رضایت همه رو جلب می کنه و بارها درستش می کنید.
ممکنه اطرافیانتون فکر کنند کیک رو آماده خردید چون هم ظاهر دلربایی داره هم طعم فوق العاده ای.
این کیک از کیک های معمول ردولوت دیگه نرم و لطیف تره و طعم خاصی داره.
کرم پنیری این کیک طعمش رو خیلی خاص می کنه.
مواد اولیه:
آرد کیک 2 و 2/3 پیمانه 400 گرم
پودرکاکائو 2 ق.غ 10 گرم
جوش شیرین 1 ق.چ 5 گرم
نمک خیلی کم
کره به دمای محیط رسیده ½ پیمانه 330 گرم
پودر شکر 1 و ½ پیمانه 330 گرم
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 1 پیمانه 250 میلی لیتر
سرکه سفید 1 ق.چ
وانیل 2 ق.چ
باترمیلک (ترکیب شیر و یک ق.چ آب لیمو) 1 پیمانه 250 میلی لیتر
رنگ خوارکی قرمز 2 ق.غ
فراستینگ کیک:
پنیر خامه ای 400 گرم
کره ½ پیمانه 115 گرم
وانیل 1 ق.چ
پودر شکر 4 پیمانه 450 گرم
دستور العمل پخت کیک ردولوت آسان:
1. فر رو روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید. 2 قالب گرد 21 سانتی رو کاغذ روغنی بندازید و کف و دیواره ها رو کاملا چرب کنید که کیک راحت از قالب دربیاد.
2. مواد اولیه خشک رو الک کنید و خوب مخلوطشون کنید.
3. شکر و کره رو داخل ظرف همزن بریزید و چند دقیقه با پدال خمیر زن هم بزنید. اگر پدال خمیرزن ندارید با پدال ساده همزن می تونید هم بزنید تا یکم سفید تر شه و پفکی شه.
4. تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و بعد هر بار خوب هم بزنید که یکدست شه و حالت بریده بریده کره از بین بره.
5. روغن، سرکه، وانیل، باترمیلک و رنگ غذای قرمز رو داخل مایع کره بریزید و خوب هم بزنید که مخلوط شند.
6. مواد خشک رو به مایع اضافه کنید هم بزنید تا کاملا یکدست بشند. زیاد هم نزنید همین که مخلوط شدند دیگه هم زدن رو ادامه ندید.
7. مایع رو داخل دو قالب بریزید و بگذارید داخل فر 25 تا 30 دقیقه بپزه.
هر زمان که کیک کاملا پخت و خلال دندون از داخلش تمیز دراومد کیک رو از فر خارج کنید و اجازه بدید کیک کاملا خنک شه.
8. بعد از 10 دقیقه کیک ها رو از قالب خارج کنید بگذارید خنک شند.
فراستینگ و خامه کشی:
کره، پنیر خامه ای و وانیل رو 3 دقیقه هم بزنید تا یکدست بشند. پودر شکر رو اضافه کنید و دو قیقه دیگه هم بزنید. اگر بافت کره خیلی شل شد باز هم پودر شکر اضافه کنید تا سفت شه و شکل بگیره.
بریم سراغ کیک ها. روی کیک هار رو می تونیم برش بدیم که سطحشون کاملا صاف شه.
قسمت هایی که می بریم بعدش خورد می کنیم و برای تزیین روی کیک استفاده می کنیم.
شروع می کنیم به خامه کشی و کاملا کل کیک رو روکش خامه پنیری می کشیم.
تیکه های بریده کیک رو خرد می کنیم و برای تزیین استفاده می کنیم.
این کیک ردولوت سریع درست می شه. اگر این کیک رو امتحان کردید نظرتونو به ما بگید.
بدون دیدگاه