دستور کیک سیب دارچین (بدون همزن)

دستور کیک سیب دارچین (بدون همزن)

دستور کیک سیب دارچین (بدون همزن)


دستور پخت کیک سیب دارچین (بدون همزن) خیلی آسون و خوشمزه!

 

این دستور کیک سیب دارچین (بدون همزن) یکی از بهترین و آسون ترین دستور پخت هاست. کرامب کیک به کیک هایی گفته می شه که روشون یه بافت کره ای بیسکوییتی داره که مزش عالیه.

برعکس کیک های اسفنجی که خیلی پف می کنند این کیک بافتش کاملا متفاوته و بیشتر طعم مشابه پای داره.

 خیلی هامون تو خونه همزن برقی نداریم یا امکان داره توی سفر دلمون بخواد یه کیک خوشمزه خونگی بخوریم و ابزار کافی نداشته باشیم.

دقیقا خود من اولین بار این کیک رو تو سفر درست کردم و خانواده عاشقش شدند.

این کیک هم طعمش همه پسنده و هم خیلی آسونه و نه همزن نیاز داره نه ابزار خاصی.

پس چی بهتر از این. بریم سراغ طرز تهیه این کیک سیب خوشمزه بدون همزن

apple crumb cake B - دستور کیک سیب دارچین (بدون همزن)

مواد اولیه

مایع کیک:

  • آرد ¾ پیمانه
  • شکر ¼ پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 ق.چ
  • دارچین ¾ ق.چ
  • جوش شیرین 1/8 ق.چ
  • نمک 1/8 ق.چ
  • شیر 1/3 پیمانه
  • وانیل 1 ق.چ
  • روغن 1/3 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • سیب 2 یا 3 عدد بزرگ (پوست گرفته و خرد شود)
  • شکر 2 ق.غ
  • دارچین ½ ق.چ

برای کرامب روی کیک:

  • شکر ½ پیمانه
  • دارچین 1 ق.چ
  • نمک ½ ق.چ
  • کره آب شده ½ پیمانه
  • آرد 1 و ½ پیمانه

دستور پخت کیک:

 

1. یک قالب 22 سانتی متری رو چرب کنید و آرد پاشی کنید که کیک نچسبه به قالب.

2. فر رو روی دمای 190 درجه سانتی گراد بگذارید.

 

برای کرامب کیک:

شکر ، دارچین ، نمک و آرد رو مخلوط کنید. کره آب شده رو داخل مواد خشک بریزید و هم بزنید تا یکم گوله گوله شه و کره با موادمون مخلوط شه و بعد بزاریدش کنار.

 

برای مایع کیک سیب:

1. آرد ، شکر ، بیکینگ پودر، دارچین، جوش شیرین و نمک رو باهم مخلوط کنید. داخل یه ظرف بزرگ شیر، روغن، تخم مرغ و وانیل رو خوب مخلوط کنید تا یکدست بشند.

2. مواد خشک رو به مایع شیر و تخم مرغ و روغن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شند. خیلی بیش از حد هم نزنید چون مایع بعد پخت سفت میشه.

همین که مخلوط شند کافیه.

3. مایع کیک رو کف قالب بریزید.

4. سیب های خرد شده رو با دو قاشق چای خوری شکر و ½ قاشق چای خوری دارچین هم بزنید.

5. مخلوط سیب و دارچین و شکر رو روی مایع کیک داخل قالب پهن کنید.

6. حالا کرامبی که همون اول درست کردیم رو روی سیب ها میریزیم طوری که کاملا روی سیب رو بپوشونه.
crumb topping on cake - دستور کیک سیب دارچین (بدون همزن)

7.  30 تا 35 دقیقه کیک رو می پزیم تا زمانی که بالای کیک طلایی شه. امکان داره دمای فرتون دقیق نباشه و روی کیک طلایی نشده و پایین کیک پخته باشه.

در این صورت شعله های بالای فر رو روشن کنید و اجازه بدید روی کیک هم کمی طلایی شه.

حتما قبل از این که کیک رو از فر خارج کنید با خلال دندون داخل کیک چک کنید که کیک کاملا پخته باشه.

8. اجازه بدید کیک داخل قالب کاملا خنک شه.

9. داخل ظرف مناسب بگذارید و اسلایس کنید.

10. بهتره برای نگهداری داخل یخچال بگذارید و در ظرف در بسته نگهداری کنید.

اگر این دستور کیک سیب بدون همزن رو امتحان کردید حتما نظرتونو به ما بگید.:)

ما رو در اینستاگرام دنبال کنید.

منبع دستور کیک سیب

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *