آموزش کیک شکلاتی با کیندر و بوینو
اگر فر در اختیار ندارید می تونید کیک شکلاتی بدون فر (قابلمه) رو درست کنید.
اگر فر دارید حتما همین کیک شکلاتی خوشمزه رو امتحان کنید.
خوشمزه ترین کیک تولد اصولا کیک های شکلاتی هستند و این دستور پخت یه انتخاب فوق العاده برای جشن و تولده.
یه کیک شکلاتی خوشمزه با خامه نوتلا و تزیین شکلات های کیندر و بوینو دیگه می تونید تصور کنید چقدر خوشمزه و جذاب می شه.
خوش به حال اونی که تولدش این کیک رو هدیه بگیره نه؟
برای تزیین هم با هم یاد می گیریم که چطوری شکلات های آب شده روی کیک رو طلایی رنگ کنیم.
خب بریم سراغ طرز تهیه این کیک هیجان انگیز
مواد اولیه کیک شکلاتی:
- شکلات تلخ 70 درصد 230 گرم
- کره به دمای محیط رسیده 170 گرم
- شکر قهوه ای 350 گرم
- تخم مرغ 3 عدد (زرده و سفیده جدا شود)
- آرد کیک پزی 370 گرم
- بیکینگ پودر 1ونیم ق.چ
- جوش شیرین 1ونیم ق.چ
- نمک نصف ق.چ
- شیر پرچرب 500 میلی لیتر
- وانیل 2 ق.چ
خامه نوتلا:
(دستور اصلی کرم کره ای با نوتلا آموزش داده می شه که طعم محبوبی در ایران نداره. پیشنهاد ما ترکیب خامه قنادی با کیفیت و نوتلا است.)
- خامه قنادی مرغوب نیم کیلو
- نوتلا 100 گرم
تزیینات شکلات :
- شکلات کیندر 3 بسته
- شکلات بوینو 4 بسته
- شکلات سفید کیندر 1 بسته
- تخم مرغ کیندر 1 عدد
برای درست کردن کیک شکلاتی کیندر و شکلات بوینو ابتدا کیک رو آماده می کنیم.
1. فر رو روشن کنید و روی دمای 170 درجه سانتی گراد بگذارید.
2. شکلات تلخ رو داخل مایکروفر آب کنید و هر بار هم بزنید تا یکدست آب شه و نسوزه.
3. کره و شکر رو با همزن انقدر هم بزنید که بصورت کرم دربیاد و رنگش روشن تر شه.
4. زرده تخم مرغ رو انقدر هم بزنید که حجمش دوبرابر بشه.
5. زرده رو آروم آروم به مایع اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
6. شکلات آب شده که دیگه خیلی داغ نیست رو به مایع اضافه کنید و باز هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط بشند.
7. داخل یک کاسه جدا مواد خشک رو یعنی آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط می کنیم.
8. شیر و وانیل رو هم در ظرفی جدا مخلوط می کنیم.
9. نصف مواد خشک رو داخل مایع می ریزیم و هم می زنیم بعد نصف مایع شیر رو میریزیم و کاملا مخلوطش می کنیم.
یک دور دیگه همین کار رو تکرار می کنیم تا مواد کاملا مخلوط بشند.
10. داخل ظرف جدا سفیده تخم مرغ رو کاملا هم می زنیم تا چند برابر شه و پف کنه.
بعد کم کم با روش فولد کردن سفیده رو به مایع کیک اضافه می کنیم. خیلی آروم هم بزنید که هوای داخل سفیده از بین نره.
11. مایع رو به طور مساوی داخل قالب ها می ریزیم. حواسمون هست که مایع کیک از نصف قالب بیشتر نشه که از قالب سر نره.
12. اگر حجم مایع کیک در هر قالب کم باشه بعد از 20 دقیقه حدودا باید بپزه
اگر ارتفاع مایع بیشتر بود حدودا 30 دقیقه بعد کیک شما پخته.
با یک خلال دندون می تونید تست کنید که اگر از کیک تمییز خارج شد یعنی کیک آماده و پخته است.
13. کیک رو می گذاریم کنار تا بعد نیم ساعت کاملا خنک شه.
خب می خوایم کیک شکلاتی رو با کیندر تزیین کنیم.
14. در مرحله اول خامه قنادی رو از فریزر خارج می کنیم و می گذاریم یکم شل شه مثل بستنی نرم شه و دیگه سفت نباشه.
اگر خامه قنادی رو وقتی خیلی سفته هم بزنید به پره های همزنتون فشار میاره پس حتما بگذارید شل شه.
15. بعد که کمی شل شد با دور کم همزن یک دقیقه خامه رو هم میزنیم و بعد آروم دور همزن رو تند می کنیم تا آخرین درجه.
بسته به نوع همزن و قدرتش بین 4 تا 8 دقیقه خامه سفت شده و از پره های همزن به بیرون می پاشه.
16. همزن رو خاموش می کنیم و نوتلا رو به خامه اضافه می کنیم و آروم داخل خامه فولد می کنیم تا یکدست بشند.
17. مراحل تزیین و فیلینگ گذاری کیک رو درست مثل ویدئو انجام می دیم.
لایه اول کیک رو میگذاریم یک مقدار خامه نوتلا، لایه دوم و الی آخر.
در آخر خامه باقی مونده رو دور تا دور کیک اضافه می کنیم و خامه کشی انجام می دیم.
18. شکلات سفید رو آب می کنیم و روی کیک می ریزیم بعد با رنگ خوارکی طلایی با قلم موی نقاشی شکلات ها رو طلایی می کنیم.
19. با ماسوره خامه باقی مونده رو به صورت گل روی کیک اضافه می کنیم و شکلات ها رو روی کیک و دورتادورش می گذاریم.
این کیک رو حتما امتحان کنید و اگر درست کردید نظرتون رو به ما هم بگید. مطمئنم عاشق مزه ش می شید.
ما رو در اینستاگرام فالو کنید.
بدون دیدگاه