طرز تهیه کیک اسفنجی در قابلمه و بدون فر

DSC 0258 - طرز تهیه کیک اسفنجی در قابلمه و بدون فر

کیک اسفنجی در قابلمه و بدون فر و مایکروفر

 در این دستور پخت نیازی به فر یا مایکروفر نداره.

و برای دوستانیه که تو منزل فر ندارند ولی دلشون میخواد کیک ‏خونگی تازه و خوشمزه درست کنند.‏

کیک درست کردن داخل قابلمه می تونه راه حلی باشه که در دسترس همه مونه.
فقط کافیه یه قابلمه ترجیحا نچسب داشته ‏باشید و یه شعله گاز ‏..
این کیک وانیلی خوشمزه نیاز به تخم مرغ هم نداره و اصطلاح بهش می گیم کیک چایی که عصرونه میشه با چای میل ‏کرد.‏

مواد اولیه کیک وانیلی در قابلمه یا تابه:‏

  • آرد 1 و ½ پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 و ½ ق.چ
  • جوش شیرین ½ ق.چ
  • نمک خیلی کم
  • روغن ½ پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • ماست ¼ پیمانه
  • کشمش و میوه خشک (درصورت تمایل)‏
  • وانیل 1 ق.چ

طرز تهیه کیک اسفنجی در قابلمه و بدون فر:

(برای استفاده از زود پز حتما واشر درب  زود پز رو جدا کرده و حفره هوا روی درب را باز بزارید )

ابتدا مواد خشک رو الک کنید و باهم مخلوط کنید و بعد شیر و ماست و روغن رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست بشه.‏

یک قالب حدودا 20 سانتی متری رو با روغن چرب کنید و داخلش کمی آرد بپاشید.‏
روی شعله متوسط رو به زیاد قابلمه پر آب رو 5 دقیقه گرم کنید. بعد مایع کیک رو داخل قابل بریزید و قالب رو داخل قابلمه بگذارید.
(ترجیحا قالب به کف قابلمه نچسبه مثل ویدئو اگر پایه داخل قابلمه گذاشته شه بهتره) و 5 دقیقه با شعله زیاد بپزید و ‏بعد از 5 دقیقه شعله رو کم کنید و اجازه بدید حدودا 40 دقیقه بپزه البته بهتره بع از 35 دقیقه با خلال دندون کیک رو چک ‏کنید تا قبل از خاموش کردن شعله مطمئن شید کاملا پخته باشه.‏
هروقت خلال دندون کاملا تمیز از کیک خارج شد کیکتون کاملا پخته و بعد از خنک شدن آماده است.‏
امیدوارم از درست کردن این کیک آسون لذت ببرید و اگر درست کردید حتما نظرتونو بهمون بگید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *