کیک اسفنجی در قابلمه و بدون فر و مایکروفر
در این دستور پخت نیازی به فر یا مایکروفر نداره.
و برای دوستانیه که تو منزل فر ندارند ولی دلشون میخواد کیک خونگی تازه و خوشمزه درست کنند.
کیک درست کردن داخل قابلمه می تونه راه حلی باشه که در دسترس همه مونه.
فقط کافیه یه قابلمه ترجیحا نچسب داشته باشید و یه شعله گاز ..
فقط کافیه یه قابلمه ترجیحا نچسب داشته باشید و یه شعله گاز ..
این کیک وانیلی خوشمزه نیاز به تخم مرغ هم نداره و اصطلاح بهش می گیم کیک چایی که عصرونه میشه با چای میل کرد.
مواد اولیه کیک وانیلی در قابلمه یا تابه:
- آرد 1 و ½ پیمانه
- شکر 1 پیمانه
- بیکینگ پودر 1 و ½ ق.چ
- جوش شیرین ½ ق.چ
- نمک خیلی کم
- روغن ½ پیمانه
- شیر 1 پیمانه
- ماست ¼ پیمانه
- کشمش و میوه خشک (درصورت تمایل)
- وانیل 1 ق.چ
طرز تهیه کیک اسفنجی در قابلمه و بدون فر:
(برای استفاده از زود پز حتما واشر درب زود پز رو جدا کرده و حفره هوا روی درب را باز بزارید )
ابتدا مواد خشک رو الک کنید و باهم مخلوط کنید و بعد شیر و ماست و روغن رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست بشه.
یک قالب حدودا 20 سانتی متری رو با روغن چرب کنید و داخلش کمی آرد بپاشید.
روی شعله متوسط رو به زیاد قابلمه پر آب رو 5 دقیقه گرم کنید. بعد مایع کیک رو داخل قابل بریزید و قالب رو داخل قابلمه بگذارید.
(ترجیحا قالب به کف قابلمه نچسبه مثل ویدئو اگر پایه داخل قابلمه گذاشته شه بهتره) و 5 دقیقه با شعله زیاد بپزید و بعد از 5 دقیقه شعله رو کم کنید و اجازه بدید حدودا 40 دقیقه بپزه البته بهتره بع از 35 دقیقه با خلال دندون کیک رو چک کنید تا قبل از خاموش کردن شعله مطمئن شید کاملا پخته باشه.
(ترجیحا قالب به کف قابلمه نچسبه مثل ویدئو اگر پایه داخل قابلمه گذاشته شه بهتره) و 5 دقیقه با شعله زیاد بپزید و بعد از 5 دقیقه شعله رو کم کنید و اجازه بدید حدودا 40 دقیقه بپزه البته بهتره بع از 35 دقیقه با خلال دندون کیک رو چک کنید تا قبل از خاموش کردن شعله مطمئن شید کاملا پخته باشه.
هروقت خلال دندون کاملا تمیز از کیک خارج شد کیکتون کاملا پخته و بعد از خنک شدن آماده است.
امیدوارم از درست کردن این کیک آسون لذت ببرید و اگر درست کردید حتما نظرتونو بهمون بگید.
بدون دیدگاه