روش پخت کیک تولد وگان یا گیاهی وانیلی

روش پخت کیک تولد وگان / ویگن یا کیک گیاهی وانیلی

روش پخت کیک تولد وگان / ویگن یا کیک گیاهی وانیلی


طرز تهیه کیک گیاهی:

روش پخت کیک تولد وگان یا گیاهی وانیلی این رسپی خیل آسونه و مخصوص افرادیه که علاقه ای به خوردن لبنیات و کیک های بیرون رو ندارند. خیلی راحت می تونید تو خونه یه کیک ویگن و کاملا گیاهی درست کنید که خیلی هم خوشمزه است. درضمن این رسپی گلوتن هم نداره.

2 1 - روش پخت کیک تولد وگان یا گیاهی وانیلی

 

برای درست کردن این کیک لازمه که از شیر بادام یا شیر نارگیل (به سلیقه خودتون ) استفاده کنیم.

شیر گیاهی رو با سرکه سفید قاطی می کنیم و میزاریم کنار تا یکم ترش کنه. نگران نباشید چیزیش نمیشه .

بعد پوره سیب بدون شکری که درست کردیم رو با شیر مخلوط می کنیم و وانیل رو مخلوط می کنیم. این ترکیب کیکمون رو خیلی خوش طعم می کنه.

4 - روش پخت کیک تولد وگان یا گیاهی وانیلی

 

در مورد مواد خشک کیک و آردمون، تجربه بهمون ثابت کرده که ترکیب آرد بادام ، نشاسته سیب زمینی و نشاسته ذرت خیلی کیک رو بهتر و لطیف تر می کنه.

خب بریم سراغ پخت کیک و تزیین بعدش

 

 

مواد اولیه:

          • شیر گیاهی 1 و دو سوم پیمانه (شیر نارگیل، بادام یا شیر برنج به سلیقه خودتون)
          • سرکه سفید (یا آب لیمو) 1 و ½ پیمانه
          • پوره سیب بدون شکر 1 و یک سوم پیمانه
          • وانیل مایع 1 ق.چ
          • آرد بادام 3 و ¼ پیمانه
          • نشاسته سیب زمینی 1 پیمانه
          • نشاسته ذرت 1/3 پیمانه
          • شکر اورگانیک 1 و یک سوم پیمانه
          • بیکینگ پودر 1 و ½ ق.چ
          • جوش شیرین 1 و ½ ق.چ
          • نمک ½ ق.چ (درصورت تمایل)

خامه گیاهی :

          • کره گیاهی (به دمای محیط رسیده باشه) ½ پیمانه
          • وانیل مایع ½ ق.چ
          • پودر شکر اورگانیک 3 تا 4 پیمانه

 

روش پخت کیک تولد وگان یا گیاهی وانیلی

1-فر رو روی دمای 175 درجه سانتیگراد میگذاریم.

2-دو قالب 20 سانتی متری کیک  رو با روغن گیاهی چرب می کنیم و آرد بدون گلاتن داخلش می پاشیم که کیک به دیواره ها و کف نچسبه.

Screenshot 2 1 - روش پخت کیک تولد وگان یا گیاهی وانیلی

3-همینطور که گفتیم در طرز تهیه کیک گیاهی شیر گیاهی و سرکه رو مخلطو می کنیم و بعد چند دقیقه پوره سیب رو داخلش می ریزیم.

Screenshot 4 1 - روش پخت کیک تولد وگان یا گیاهی وانیلی

4-بعد وانیل رو اضافه می کنیم و خوب هم میزینیم که مخلوط شند.

Screenshot 5 1 - روش پخت کیک تولد وگان یا گیاهی وانیلی
Screenshot 6 1 - روش پخت کیک تولد وگان یا گیاهی وانیلی

5-تمام مواد خشک   رو هم با هم مخلوط می کنیم و با ویسک هم میزنیم که یکدست بشند.

Screenshot 9 1 - روش پخت کیک تولد وگان یا گیاهی وانیلی

6-مخلوط شیر رو داخل مواد خشک میریزم و انقدر هم می زنیم که یک مایع یکدست درست بشه.

Screenshot 10 1 - روش پخت کیک تولد وگان یا گیاهی وانیلی
نکته

مایع کیک تقریبا سفته ولی اگر حس می کنید مایع خیلی شل شده می تونید یکم آرد بادام اضافه کنید یا اگر بیش از حد سفت شده یکم شیر بادام.

7-مایع رو داخل سه قالب می ریزیم و وسط فر میگذاریم تا تقریبا 35 تا 40 دقیقه بپزه. البته حتما با خلال دندون چک کنید که هر زمان کاملا کیک پخته باشه خلال دندون تمییز درمیاد.

Screenshot 11 1 - روش پخت کیک تولد وگان یا گیاهی وانیلی
کیک گیاهی  وقتی خوب پخته باشه روش تقریبا طلایی میشه و آماده شده.

1 Bowl Vegan Gluten Free Vanilla Cake Egg free oil free fluffy perfectly sweet SO delicious vegan glutenfree cake recipe plantbased minimalistbaker 3 768x1152 1 - روش پخت کیک تولد وگان یا گیاهی وانیلی

8-کیک رو از فر خارج می کنیم و میزاریم کاملا خنک شه و میریم سراغ خامه گیاهی.

طرز تهیه خامه گیاهی :

1-کره گیاهی که به دمای محیط رسیده رو داخل یک ظرف بزرگ میریزیم و تقریبا به مدت یک دقیقه هم می زنیم.
1 Bowl Vegan Gluten Free Vanilla Cake Egg free oil free fluffy perfectly sweet SO delicious vegan glutenfree cake recipe plantbased minimalistbaker 2 768x1152 1 - روش پخت کیک تولد وگان یا گیاهی وانیلی

2-وانیل رو اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگه هم می زنیم. پودر شکر رو آروم آروم به کره اضافه می کنیم انقدر هم میزنیم که داخل کره حل شه.

وقتی که کره کاملا به شکل خامه دراومد و یکم سفت شد دیگه شکر اضافه نمی کنیم و خامه گیاهی آماده شده.
1 Bowl Vegan Gluten Free Vanilla Cake Egg free oil free fluffy perfectly sweet SO delicious vegan glutenfree cake recipe plantbased minimalistbaker 5 768x1152 1 - روش پخت کیک تولد وگان یا گیاهی وانیلی

سریعا تا شل نشده روی کیک و بین لایه ها رو با خامه گیاهی پوشش میدیم و کیک رو دال یخچل میزاریم که خنک شه و بعد از نیم ساعت کاملا آماده است که سرو کنید.

امیدوارم از درست کردن این کیک آسون لذت ببرید و اگر درست کردید حتما نظرتونو بهمون بگید.‏

روش داشتن کیک با پف عالی

منبع

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *