کیک شکلاتی خوشمزه ، عالی و غلیظ
این دستور پخت کیک شکلاتی عالی و غلیظ یکی از بهترین رسپی های کیک شکلاتیه که برای پایه کیک های تولد با خامه شکلاتی عالیه. به عنوان یه کیک خانگی هم می تونید خامه رو حذف کنید چون طعم خود کیک انقدر خوشمزه هست که همه عاشق طعمش میشند.
جذابیت این کیک به اینه که حتی کسانی که وانیلی دوستند و می تونه شکلات دوست کنه مثل مامان خودم که الان شکلاتی هم دوست داره و نظرش کلا تغییر کرد.
طعمش هم برای اینکه قبل پخت بدونید خیلی لطیف و نرمه و تو دهن آب میشه . و مهم ترین ویژگی این رسپی اینه که خیلی راحته و میشه با چند تا مواد اولیه ساده تو خونه درستش کرد.
یک نکته ای که در مورد این دستورپخت لازم می دونم که بگم اینه که می تونید به جای روغن گیاهی می تونید از کره هم استفاده کنید که البته روغن بافتش رو نرم تر و لطیف تر می کنه. پودر کاکائو هم می تونه ساده باشه ولی اگر از پودر کاکئو های هلندی که تیره تر هستند و طعم قوی تری دارند استفاده کنید قطعا کیک شما خوشمزه تر هم می شه.
مواد اولیه
کیک:
- آرد 2 پیمانه (260 گرم)
- شکر 2 پیمانه (414 گرم)
- پودر کاکائو (ترجیحا مرغوب) ¾ پیمانه (85 گرم)
- جوش شیرین 2 ق.چ
- نمک 1 ق.چ
- تخم مرغ دو عدد
- شیر 1 پیمانه (240 میلی لیتر)
- روغن گیاهی 1 پیمانه (240 میلی لیتر)
- وانیل 1 و ½ ق.چ
- آب جوش 1 پیمانه (240 میلی لیتر)
تزیین کیک:
- خامه قنادی 400 گرم
- پور کاکائو الک شده 20 گرم
(در رسپی اصلی از باترکریم یا کرم کره ای استفاده شده که خیلی با ذائقه ما ایرانی ها سازگار نیست برای همین خامه رو جایگزین کردیم)
- گاناش شکلات:
- شکات شیری 1 پیمانه (170 گرم)
- خامه ½ پیمانه
طرز تهیه کیک:
1- 3 عدد قالب 20 سانتی متری رو چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی بزارید و کف و دیواره ها رو روغنی کنید که کیک راحت از قالب خارج شه. فر رو روی دماه 150 درجه سانتی گراد بذارید. (این کیک باید تو دمای پایین ولی تو مدت طولانی تری بپزه)
2- برای طرز تهیه کیک مواد اولیه خشکتون رو الک کنید و با هم مخلوط کنید و بزارید کنار.
3- حالا تخم مرغ ، شیر و روغن رو به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4- بعد از مخلوط شدن مواد ، وانیل و یک لیوان آب جوش رو به مداتون اضافه کنید و هم بزنید که یکدست بشه.
5- مایع کیک رو به طور مساوی داخل سه قالب بریزید. و 30 تا 35 دقیقه بزارید تو فر بپزه و بعد با یه خلال دندون چک کنید که پخته یا نه و وقتی کامل پخت از فر خارج کنید.
6-کیک رو از فر خارج کنید و بزارید خوب خنک شه.
7- در طرز تهیه کیک وقتی کیک کاملا خنک شد و از قالب درش اوردیم میریم سراغ تزینات و خامه کشی.
8-خامه قنادی رو که از قبل بیرون از فریز گذاشتیم و حالا بافتش مثل بستنی شل شده هم میزنیم تا شکل بگیره.
اول رو دور کم همزن شروع می کنیم به هم زدن. تو این مرحله پودر کاکائو رو اضافه می کنیم و بعد 3 دقیقه سرعت همزن رو بالا و بالاتر میبریم تا جایی که خامه دیگه کاملا سفت شده و شکل گرفته و از توی پره های همزن میپاشه بیرون.
برای دیدن با جزییات دستور پخت کیک شکلاتی عالی و غلیظ و تزیین کیک می تونید فیلم آموزشی اول صفحه رو مشاهده کنید.
عزیزم تو دستور کلیپ بکینگ پودر هستش ولی تو دستور رسپی اینجا زدید جوش شیرین، فکر کنم همون بکینگ پودر صحیح باشه، درسته؟؟
سلام وقت شما بخیر
داخل وبدئو ابن دستور پخت از جوش شیرین (Baking soda ) استفاده شده که بافتو فشرده تر میکننه ولی میشه بکینگ پودر رو جایگزین کرد تا بافت اسفنجی تری داشت..