بهترین دستور پخت کیک اسفنجی (مناسب کیک تولد) برای این کیک اسفنجی بسیار لطیف و نرم هست و مناسب کیک های خامه ای تولده و چون بافت پفکی داره باعث می شه کیک سبک باشه و با خامه سنگین نشه.
مواد اولیه:
تخم مرغ 4 عدد
شکر 120 گرم
روغن 50 گرم
وانیل یک قاشق چایخوری
شیر پرچرب 100 گرم*
آرد 90 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
* ترجیحا از شیر پرچرب استفاده کنید تا طعم بهتری به کیک بده. قبل از شروع کار، ابتدا فر رو در دمای ۱۸۰ درجه می گذاریم.
سفیده و زرده تخم مرغ رو کاملا جدا می کنیم. نکته مهم دراین مرحله جدا کردن سفیده از زرده است طوری که کوچک ترین ذره ای از زرده داخل سفیده نباشه وگرنه سفیده نمی تونه به خوبی پف کنه.
پس دقت می کنیم اصلا زرده داخل سفیده وارد نشه.
1- مرحله یک
همزن رو آماده می کنیم و سفیده و شکر رو داخل همزن می ریزیم. سفیده و شکر رو با سرعت خیلی زیاد همزن، به مدت ۱۰ دقیقه هم میزنیم که کاملا پف میکنه
می بینید که سفید میشه و چند برابر میشه.
زرده رو اضافه می کنیم و با پایین ترین سرعت یک دقیقه هم میزنیم که کمی مخلوط شند.
بعد آروم آروم شیر و روغن و وانیل رو اضافه می کنیم .کمی که یکدست شد همزن رو خاموش می کنیم و مواد خشک رو در 3 مرحله به مایع اضافه می کنیم و آهسته هم می زنیم تا با مواد مخلوط شه و به اصطلاح با لیسک یا قاشق پهن مواد رو فولد می کنیم.
مایع رو داخل قالب 25 سانتی می ریزیم و بسته به ارتفاع کیک به مدت 25 تا 35 دقیقه داخل فر می گذاریم. کیک وانیلی وقتی پخت، رنگی طلایی پیدا می کنه و اگر یک خلال دندون داخل کیک فرو ببریم و تمییز بیرون بیاد یعنی کیک کاملا پخته شده.
بعد از اینکه کیک کاملا به دمای محیط رسید با چاقوی تیز کیک رو برش می زنیم و لایه لایه می کنیم.
بافت نرم و لطیف این کیک نیازی به شربت نداره و کم شیرین و لذیذه ولی اگر مایل باشید می تونید کیک رو قبل از خامه کشی با شربت یا شیر کمی مرطوب کنید.
در اینستاگرام مارا همراهی کنید
منبع : تصاویر
بدون دیدگاه