کیک اسفنجی وانیلی ایتالیایی پف زیاد

کیک اسفنجی وانیلی ایتالیایی پف زیاد

کیک اسفنجی وانیلی ایتالیایی پف زیاد


c1 1 - کیک اسفنجی وانیلی ایتالیایی پف زیاد

کیک اسفنجی وانیلی ایتالیایی پف زیاد

 

این کیک یه دستور پخت معروف ایتالیاییه که مثل همه کیک های اسفنجی با استفاده از تخم مرغ کیک حجم می گیره و بافت خیلی سبک و مثل اسمش اسفنجی ای داره. تخم مرغ با شکر انقدر هم میخوره که خوب کف کنه و حجمش چند برابر شه.

چند روش برای درست کردن کیک افنجی هست که ما قبلا سه مقاله مختلف و روش های مختلف رو توضیح دادیم که لینک ها رو می تونید از زیر چک کنید.

میشه تخم مرغ رو در یک مرحله هم زد تا پف کنه. راه دیگه اینه که سفیده و زرده رو جدا جدا هم بزنید که پف کنه. و سومین روش هم اینه که سفیده تخم مرغ رو هم بزنیم که تبدیل به مرنگ بشه و بعد زرده رو بهش اضافه کنیم.

این دستور پخت کیک از روش سوم استفاده می کنه و یه کیک اسفنجی لطیف و پفکی بدون نیاز به کره درست می کنیم.

روش آسونی هم هست و زحمت گرم کردن سفیده مثل کیک های ژنواز رو نداره. برای خامه کشی و تزیین کردن کیک مناسبیه.

 

 

 

مواد اولیه:

تخم مرغ 3 عدد (سفیده و زرده جدا)

شکر 90 گرم

آرد 90 گرم

نمک 1 گرم

روغن 22 گرم

شیر 30 گرم

وانیل 3 گرم

طرز تهیه کیک:

کیک اسفنجی وانیلی پف دار ایتالیایی

فر رو روشن می کنیم و روی دمای 150 درجه سانتی گراد می گذاریم.

کف یک قالب 15 سانتی با ارتفاع 7 سانتی رو کاغذ روغنی می گذاریم که کیک به دیواره ها و کف نچسبه.

  1. سفیده تخم مرغ رو هم میزنیم تا کاملا کف که و حجم بگیره. یک سوم از شکر رو اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا کف کنه و رد پره ها روی سفیده بمونه.
  2. دوباره یک شوم بعدی رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم. مرحله آخر شکر رو اضافه می کنیم و مجدد هم میزنیم تا کاملا پف کنه.
  3. همزن رو روی دور کم می گذاریم و یکم هم میزنیم تا حباب های بزرگ داخل مایع سفیده خارج شند.
  4. زرده رو اضافه می کنیم و با ویسک آروم هم می زنیم که مخلوط شه.
  5. آرد و نمک رو الک می کنیم و در دو مرحله به مایع کیک اضافه می کنیم و با لیسک خیلی آروم فولد می کنیم تا مایع یکدست بشه.
  6. شیر رو روغن رو کمی گرم می کنیم و به مایع کیک اضافه می کنیم و مجدد آروم هم می زنیم تا مخلوط شند.

خیلی با دقت هم بزنید که پف سفیده از بین نره.
کیک اسفنجی وانیلی ایتالیایی پف زیاد

  1. وانیل رو در آخر اضافه می کنید و هم بزنید.
  2. قالب رو آماده می کنیم و مایع رو کاملا داخل قالب می ریزیم. مایع رو از فاصله بریزید که حبابای داخل مایع خارج شند. دو سه بار قالب رو بکوبید زمین تا هوای اضافه خارج شه.
  3. تو مرحله آخر با یه خلال دندون داخل مایع رو هم میزنیم که یکدست شه.
  4. کیک رو داخل فر می گذاریم و 40 دقیقه می پزیم. با یه خلال دندون چک می کنیم که کیک کاملا پخته باشه و بعد از فر خارج می کنیم و اجازه می دیم خنک شه.
  5. بعد یک ساعت کیک خنک شده و آماده برش خوردنه.

منبع

2 دیدگاه

    • خوشحالیم که آموزش کیک اسفنجی تونسته نظرتون رو جلب کنه ..
      امیدواریم آموزش های سایت بتونه کمکی به هنرمندانی مثل شما باشه.
      موفق باشید ?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *