کیک فوندانت و دستور ایزومالت خانگی

Screenshot 1 1 - کیک فوندانت و دستور ایزومالت خانگی

کیک فوندانت و دستور ایزومالت خانگی


77 - کیک فوندانت و دستور ایزومالت خانگی

کیک فوندانت و دستور ایزومالت خانگی

 

در این فیلم آموزش کیک فوندانت و همچنین دستور درست کردن ایزومالت خانگی رو مرحله به مرحله یاد می گیریم.

 

برای این تزیین نیاز دارید که خمیر فوندانت و ایزومالت تهیه کنید.

 

ایزومالت خانگی رو با ترکیبات زیر می تونید به آسونی توی خونه درست کنید.

 

1.برای درست کردن ایزومالت به مواد اولیه زیر احتیاج داریم.

شکر 140 گرم

آب 40 گرم

گلوکز 40 گرم

 

هر سه رو مخلوط می کنیم و در دمای 140 درجه سیلیسیوس حرارت می دیم تا کاملا مایع بشه و ازومالت ما آماده شه.

 

2. رنگ آبی خوراکی داخل ایزومالت میزنیم و بعد روی یک پد نسوز میریزیم.

طبق دستور داخل ویدئو روی یک لیوان یا شیشه می گذاریم تا شکل کاسه بگیره و سرد بشه و مثل آبنبات سفت شه.

3. یک خلال دندون بلند یا چوب کباب چینی هم می تونید بالای ایزومالت نصب کنید که بعدا راحت تر روی کیک نصب شه.

4. کیک رو کاملا فریز کنید که سطح باترکریم یا گاناش شکلاتی که روی کیک کشیدید سفت و سخت شه.

5. برای کیک فوندانت ، فوندانت رو کاملا پهن می کنیم و به سایز عرض کیک یک دایره برش می دیم تا روی کیک بگذاریم.

بقیه فوندانت رو مثل ویدئو رنگ می کنیم و نوار های باریکی از فوندانت درست می کنیم.

6. دقیقا طبق ترتیبی که داخل ویدئو می بینید نوار های فوندانت رو روی سطح کیک بچسبونید.

7. با فوندانتی که باقی می مونه توپ های کوچولوی رنگی درست کنید.

یک سری از این توپ ها رو طلایی رنگ کنید و روی کیک بچسبونید.

8. لبه خارجی فوندانت ها رو با رنگ طلایی خوراکی می تونید طلایی رنگ کنید که جلوه کار بیش تر شه.

9. در مرحله آخر هم کاسه آبنباتی ایزومالت که از قبل درست کردیم رو روی کیک قرار می دیم.

 

اگر از این دستور استفاده کردید حتما نظرتونو به ما بگید.

آموزش هایی که دوست دارید رو بگید تا داخل وبلاگ فریستا براتون منتشر کنیم.

ما رو در اینستاگرام فالو کنید.

منبع دستور ایزومالت و کیک فوندانت 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *