کیک سیب و گردو با کارامل خانگی

کیک سیب و گردو با کارامل خانگی

کیک سیب و گردو با کارامل خانگی

این دستور کیک سیب و گردو با سس کارامل خانگی از خوشمزه ترین کیک هاست و طعم متفاوتی از کیک های کلاسیک دارچین و سیب داره.

این بار از ادویه های گرم مثل دارچین که تو دستور پخت قبلی مون داشتیم استفاده نمی کنیم و ترکیب خوشمزه کارامل و گردو و سیب رو امتحان می کنیم.

این کیک می تونه یه عصرونه عالی باشه که کنار خانواده سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.

خب بریم سراغ مواد اولیه:

  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 200 گرم
  • روغن 280 میلی لیتر
  • وانیل 2 ق.چ
  • آرد 375 گرم
  • نمک 1 ق.چ
  • جوش شیرین 1 ق.چ
  • سیب پوست گرفته و ریز شده نیم کیلو
  • گردو 120 گرم

سس کارامل:

  • کره 125 گرم
  • شیر 60 میلی لیتر
  • شکر قهوه ای 225 گرم
  • نمک خیلی کم

طرز تهیه کیک سیب و گردو با کارامل:

1. در ابتدا بهتره که پوست سیب ها رو بگیریم و خیلی ریز خرد کنیم.

2. فر رو روشن کنید و روی 180 درجه سانتی گراد بگذارید. یک قالب سایز 25 سانتی متری مدل نمونه بردارید و داخلش رو کاملا با کره چرب کنید.

3. تخم مرغ ها رو داخل یک ظرف بزرگ هم می زنیم تا کف کنه و حجم بگیره.

می تونید با همزن دستی این کار رو بکنید ولی با همزن برقی تخم مرغ ها بهتر و سریع تر فرم می گیرند.

4. شکر رو کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و حدودا 5 تا 10 دقیقه هم می زنیم تا کاملا فومی شکل بشه.

5. در مرحله آخر روغن رو داخل مایع می ریزیم و در حدی هم می زنیم که با مایع مخلوط بشه.

6. در یک ظرف جدا، آرد و بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنید.

7. مواد خشک رو داخل مایع تخم مرغ و شکر می ریزیم و آروم هم میزنیم که کاملا یکدست شند.

8. گردو ها رو داخل مایع کیک میریزیم و هم میزنیم.

9. در مرحله آخر سیب خرد شده رو داخل مایع کیک می گذاریم و کاملا هم می زنیم.

10. مایع کیک رو داخل قالب می ریزیم و داخل فر که از قبل روشن بوده می گذاریم.

11. کیک رو حدودا یک ساعت و 15 دقیقه می پزیم. حتما دقت کنید که بعد از یک ساعت کیک رو چک کنید که بیش از حد نپزه و به اندازه پخته باشه.

یک خلال دندون داخل کیک فرو کنید و هرزمان تمیز دراومد یعنی کیک کامل پخته.

12. کیک رو از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه خنک شه و بعد از قالب خارج کنید.

13. سس کارامل رو آماده می کنیم. همه مواد سس رو داخل ظرف می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا 3 دقیقه بجوشه و کاملا حل شه و مواد یکدست شه. مایع رو دائما هم میزنیم و هر زمان 3 دقیقه جوشید از روی حرارت برمی داریم.

14. کیک رو آماده می کنیم و سس رو روی کیک می ریزیم تا کاملا سطح کیک رو بپوشونه.

طعم این کیک و ظاهرش هر دو خیلی خوبه پس امتحانش کنید و نظرتونو به ما بگید.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

منبع آموزش کیک سیب و گردو با کارامل

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *