کیک سیب و گردو با کارامل خانگی
این دستور کیک سیب و گردو با سس کارامل خانگی از خوشمزه ترین کیک هاست و طعم متفاوتی از کیک های کلاسیک دارچین و سیب داره.
این بار از ادویه های گرم مثل دارچین که تو دستور پخت قبلی مون داشتیم استفاده نمی کنیم و ترکیب خوشمزه کارامل و گردو و سیب رو امتحان می کنیم.
این کیک می تونه یه عصرونه عالی باشه که کنار خانواده سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.
خب بریم سراغ مواد اولیه:
- تخم مرغ 3 عدد
- شکر 200 گرم
- روغن 280 میلی لیتر
- وانیل 2 ق.چ
- آرد 375 گرم
- نمک 1 ق.چ
- جوش شیرین 1 ق.چ
- سیب پوست گرفته و ریز شده نیم کیلو
- گردو 120 گرم
سس کارامل:
- کره 125 گرم
- شیر 60 میلی لیتر
- شکر قهوه ای 225 گرم
- نمک خیلی کم
طرز تهیه کیک سیب و گردو با کارامل:
1. در ابتدا بهتره که پوست سیب ها رو بگیریم و خیلی ریز خرد کنیم.
2. فر رو روشن کنید و روی 180 درجه سانتی گراد بگذارید. یک قالب سایز 25 سانتی متری مدل نمونه بردارید و داخلش رو کاملا با کره چرب کنید.
3. تخم مرغ ها رو داخل یک ظرف بزرگ هم می زنیم تا کف کنه و حجم بگیره.
می تونید با همزن دستی این کار رو بکنید ولی با همزن برقی تخم مرغ ها بهتر و سریع تر فرم می گیرند.
4. شکر رو کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و حدودا 5 تا 10 دقیقه هم می زنیم تا کاملا فومی شکل بشه.
5. در مرحله آخر روغن رو داخل مایع می ریزیم و در حدی هم می زنیم که با مایع مخلوط بشه.
6. در یک ظرف جدا، آرد و بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنید.
7. مواد خشک رو داخل مایع تخم مرغ و شکر می ریزیم و آروم هم میزنیم که کاملا یکدست شند.
8. گردو ها رو داخل مایع کیک میریزیم و هم میزنیم.
9. در مرحله آخر سیب خرد شده رو داخل مایع کیک می گذاریم و کاملا هم می زنیم.
10. مایع کیک رو داخل قالب می ریزیم و داخل فر که از قبل روشن بوده می گذاریم.
11. کیک رو حدودا یک ساعت و 15 دقیقه می پزیم. حتما دقت کنید که بعد از یک ساعت کیک رو چک کنید که بیش از حد نپزه و به اندازه پخته باشه.
یک خلال دندون داخل کیک فرو کنید و هرزمان تمیز دراومد یعنی کیک کامل پخته.
12. کیک رو از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه خنک شه و بعد از قالب خارج کنید.
13. سس کارامل رو آماده می کنیم. همه مواد سس رو داخل ظرف می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا 3 دقیقه بجوشه و کاملا حل شه و مواد یکدست شه. مایع رو دائما هم میزنیم و هر زمان 3 دقیقه جوشید از روی حرارت برمی داریم.
14. کیک رو آماده می کنیم و سس رو روی کیک می ریزیم تا کاملا سطح کیک رو بپوشونه.
طعم این کیک و ظاهرش هر دو خیلی خوبه پس امتحانش کنید و نظرتونو به ما بگید.
بدون دیدگاه